welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Sunday, August 5, 2012

You're fired as a Blogger !


Hai hai hai. Masuk je blog ni, terus buat muka sedih dan berkerut. Mana taknya, blog ni berhabuk bersawang berlumpur semua ada. Ehh, bila pulak blog ni berkubang dalam lumpur. -.- 

Wahh.. Dah lama tak update, makin bertambah la merapu merepek si kembar ni. Uhuk uhuk. ;p Serious, rindu tahap maksimum dengan blog ni. Dah berapa bulan tak ber-update. Lagi pun kitorang private blog ni. Masihkah kau ingat dengan entry ini ----> Selamat Tinggal Romeo. Ecewaaah ! Selamat tinggal romeo konon. HAHA. Rasa macam tak layak pun nak tanya korang sama ada ingat lagi atau tak dengan entry tu. HUHU. >.<


Ehh, sorry ! Lupa nak ucap Selamat Menjalani Ramadhan. Macam dah terlambat sangat nak ucap. Biasalah, dah lama tak update. Macam-macam yang kitorang terlepas nak ucap. *sedih 

Kitorang sekarang ni dah terpisah. Terpisah kerana mengikut tuntutan sebagai seorang remaja. Ececeh, faham-faham jelah apa maknanya. Kalau tak faham, kitorang bagi hint sebagai seorang pelajar. Haaa, jelas kan. HEHE. ;) Di mana lokasinya ? Seorang kat Terengganu, seorang lagi kat Negeri Sembilan. Bayangkanlah betapa jauhnya si kembar ni terpisah. Uwaaaa. Tempat yang spesifiknya, kitorang rasa tak nak heboh-heboh. :)

Ingat nak letak latest photo kat sini. Tapi tak ada. Hmmm, acano ? Letak jelah gambar lama. :(
Alhamdulillah, first puasa kitorang dapat puasa bersama di tempat kelahiran kitorang iaitu Klang, Selangor. Ecewah, ayat nak power gituh. HAHA. Bangga benorr dengan KL - ANG nya ! :D

Ada sesiapa yang rindu dengan kitorang tak ? HEHE. Rindu dengan entry blog kitorang ke, rindu dengan blog comel ni ke... Cehh, sekiranya ada sila simpan dalam hati. Tetapi sekiranya tiada, sila letak tangan di dada mata ke atas. :p

 



Thanks for reading . Lot's of love :)

1 budak comel:

merpatisejoli45 said...

Annirversary promotion di facebook merpati sejoli!! HARGA MURAH, PENGHANTARAN PERCUMA!! CEPAT add & DAPATKANNYA SEGERA HANYA DALAM 1 HARI SAHAJA. :)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)