welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, August 25, 2012

balik , jangan tak balik !


Dengan ini, saya mengisytiharkan bahawa, ' Buku Raya ' bagi si kembar ditutup secara rasmi. Uwaaaa ! Oh tidaaaak ! Sedihnya, buku raya dah tutup. HUHU :p

Pejam celik pejam celik, cuti raya dah nak habis. Sekejap je kan masa berlalu. Adik-adik yang bersekolah pun cuti seminggu jugak. Hmmm, bila online facebook ramai yang update status tak nak balik kampus ! dan seangkatan dengannya. HAHA. Aduihhh, bila dah balik rumah mesti rasa malas nak balik kampus.-.-

Nak balik ke, tak nak balik ke, kena balik kampus jugak ! :D

Bila dah balik kampus, blog ni memang tak ber-update lah jawabnya. HUHU. Rindu ohhh dekat blog ni nanti. Tapi lagi rindu dekat family dan rumah... HEHE :') 

Hmmmm, tak tau nak update apa sebenarnya. Mood sedih sebab berpisah lagi. Insya Allah, nanti jumpa lagi. Doakan perjalanan kitorang nak balik kampus semuanya berjalan dengan lancar. Fatehah balik Terengganu. Atiqah pulak balik Negeri Sembilan. Fatehah mesti tak sabar nak jumpa nasi dagang, keropok lekor. Atiqah pulak tak sabar nak jumpa masak lomak cili api. Wuwuwu. HAHA. ;p

Cepat teka mana satu Fatehah, mana satu Atiqah :D

Untuk semua yang akan pulang ke kampus,
Selamat pulang ke kampus ! :)




p/s : Terima kasih pada semua, terutama mak dan abah. :')


Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)