welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Wednesday, February 8, 2012

BEST PHOTO CONTEST by AkinAmar


klik banner untuk join.

kitorang join contest lagi. contest yang melibatkan gambar lagi. harap-harap tak kalah lagi lagi lagi dan lagi. HAHA. ;p nak tengok gambar yang kitorang rasa ada harapan nak menang ? :D

let's check it out !

  Saya rasa gambar saya best kerana... gambar ni di ambil beberapa hari sebelum SPM. agaknya dah terlampau stress, itu yang jadi meroyan depan camera. konon-konon nak merawat jiwa yang lara sebab tak sabar nak dating dengan SPM. :D  kitorang ni gila camera, bila nampak camera memang jadi macam ni. kebetulan gambar ni dalam bilik, memang happening gilos laaa.. ;p

kitorang tag : 

p/s: semoga penyertaan kitorang diterima. Aminn. :)


Thanks for reading . Lot's of love :)

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)