welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Wednesday, February 1, 2012

berbaju kurung memang cun lah !

yeappy !! dah masuk bulan 2. entah kenapa hati ini girang pabila mendengar gossip pasal buah hati kitorang yang bernama SPM. dengar cerita dia nak keluar bulan 3 nanti. yahoooooo ! -.-

nak tanya korang sikit. kalau korang pakai baju kurung pergi shopping, korang rasa malu tak? HAHA. salah ke pakai baju kurung kat tempat-tempat macam tu ? kalau nak tengok wayang pun boleh je kan. :D mungkin ada sesetengah orang kata orang pakai baju kurung nampak kekampungan dan kolot. haaaa... tolak tepi je semua tu. lantak pi la dia nak habaq lagu mana punn !! :p berbaju kurung lagi nampak sopan dan ayu gituhh...

kitorang pernah je pakai baju kurung kat tempat shopping. HEHE. masa tu kat Alamanda Putrajaya. kebetulan baru balik dari kenduri kahwin, terus singgah situ. time tengah jalan-jalan ada pulak mamat tegur     " hai dik, nak pergi mana.. " dan banyak juga mata yang memandang dek kerana kitorang berbaju kurung. sebenarnya bukan pertama kali kitorang berbaju kurung kat tempat macam tu. rasanya dah banyak kali kott. HAHA. buat tak tahu kalau orang pandang semacam. kitorang pakai baju, bukannya tak berbaju. yang nak pelik sangat apasal kan. HAHA.


cuba tengok gambar kat atas tu haaa.. cun kan ? HAHA. kembang kempis hidung nak posing ayu cenggitu. :p tak ingat umur berapa entah masa tu. molek sungguh anak dara ni. :D

jangan rasa segan silu untuk berbaju kurung. sepatutnya kita bangga sebab memakai pakaian tradisional yang melambangkan ciri-ciri kewanitaan. ececehhh... tetiba je semangat. :p

4 comments:

★ aIsyaH ★ said...

memang pakai baju kurung nampak lebih c0mel kan..~
ayu gitu..^^

aLyA_syGS said...

pakai baju kurung cun lah. double the cun :) hihihi

merpatisejoli45 said...

hye, sudi x exchange banner ngn saya?
if sudi tgglkn komen di blog saya ye. :)

done folow u, jemput jd folower saya blik ye. :)

KAMI ;) said...

wahhh. ada juga yang menyokong. haha. thanks :)