welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, April 25, 2011

pesta buku pwtc

Assalamualaikum.

alhamdulillah..
modul berfokus set 1 dah selesai.
macam exam juga la.
bulan 5 nanti ada mid year exam pula.
rasa sekejap sangat kan?
macam tak sempat nak rehatkan otak ni.
HAHA.
perkara biasa la bila dah form 5.
mesti la banyak exam.
almaklumla...nak spm... :p

habis je modul berfokus set 1,kitorang pergi lawatan.
pergi pesta buku kat pwtc je.. ;p
kitorang pergi hari sabtu 23 April.
sepatutnya hari tu kitorang ada kursus folio akaun.
tapi tak dapat pergi kursus tu.
:D

kitorang pergi sekolah macam biasa.
pagi tu kitorang sarapan kat sekolah.
sarapan tu termasuk dalam bayaran lawatan tu la.
macam biasa la..nasi lemak,air kotak dengan roti.
itu pun kira bersyukur la dapat makan.
:)

dalam pukul 8.30 kitorang bertolak ke pwtc.
tapi tak ingat plak sampai pukul berapa.
HEHE.
memang ramai budak sekolah yang buat lawatan.
macam2 sekolah ada.
memang ramai la.
kebetulan pula Tun Dr.Mahathir ada.
bertambah ramai la orang yang datang.
penat juga la jalan kat sana.
kitorang jalan berdua je.
kawan2 entah meraban ke mana pun tak tahu.

kitorang pergi sana mesti la nak cari buku.
takkan nak cari boy friend pula.
HAHA.
beli buku rujukan dengan latihan.
yang best,dapat beli novel.
HAHA.
:)

dah beli buku,time untuk ambil gambar pula.
HEHE.

dalam bas :D







dapat ambil gambar dari jauh je.. :)



shopping ;p

 jom balik !

kami :)

gambar kawan2 banyak,tapi takut diorang marah plak letak kat blog.
HEHE.
hujan lebat masa perjalanan balik.
apa2 pun,kitorang seronok dapat pergi sana.
:)

No comments: