welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, April 21, 2011

merayau :)


Assalamualaikum.
hai :)

sudah lama tak luangkan masa bersama blog.
rindu bangat deyhh :D

blog pun dah berwajah baru.
lawa tak?
comel tak?
HEHE.
kalau tak suka,tak mau kawan !
HAHA.
*gurau je :p

macam biasa,kalau blog ni di update untuk berkongsi cerita.
siapa yang dah pergi i-city?
alahhh..
tempat yang banyak lampu warna warni tu la.
mesti ramai yang dah pergi tempat tu kan?
:)

okay..
kitorang dah 3 kali pergi sana.
HAHA.
pertama kali pergi tak banyak lampu lagi.
and,tak payah bayar pun nak masuk situ.
kali kedua,pergi dah banyak lampu nya.
tapi kena bayar RM2 kalau tak silap la.
agak terkejut kena bayar.
sebab dulu tak payah bayar pun.
HAHA.
kali ketiga pergi kena bayar RM10.
mak aiii !
makin naik plak amount nya.
HAHA.
kali pertama and kedua pergi dengan family.
tapi yang ketiga pergi dengan kak wa.
HEHE ;)

jarang dapat merayau malam2 dengan kak wa.
selalunya keluar ramai2.
i-city memang havoc selalu.
ramai betul orang kat situ.
paling ramai couples la.
HAHA.

jalan2 sambil snap picture.
dah jadi kewajipan untuk snap gambar.
HEHE.
















kami :)

banyak lagi gambar yang kitorang snap.
tapi malas nak tunggu di upload.
HAHA.

ada satu kejadian kat sana.
sorang budak kecik lelaki hilang.
umur dia dalam 4 atau 5 tahun macam tu la.
kesian sangat kat budak tu.
dia nangis sorang2.
mana mak dengan bapak dia?
syok sangat tengok lampu sampai anak pun hilang.
YA ALLAH.
kitorang sedih sangat tengok budak tu.
nasib baik ada orang tua2 kat situ yang tolong budak tu.
harap2 budak tu jumpa la mak bapak dia.
:)

balik dari i-city kitorang singgah satu restoran.
Restoran Sakuna.
HAHA.
dekat je kat rumah.
singgah time on the way nak balik.
sebab perut dah berkeroncong.
HEHE.
kak wa yang belanja.
alhamdulillah,kenyang. :D

walaupun penat,tapi seronok. :)

Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)