welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, April 2, 2011

darkness !

Assalamualaikum.
Hai. :)

Bila APRIL tiba..
hati mula berkata..
sekejap nya masa berlalu.

HAHA.
sebenarnya tu lirik lagu.
tapi ayat bawah sekali telah diubah.
heyyy..
sekejap nya dah masuk bulan 4.
rasa baru je habis exam bulan 1 hari tu.
lepas ni ada exam lagi.
nak buat macam mana,memang semua ni budak form 5 kena lalui.
tak baik pula kalau kita mengeluh.
itu semua ilmu !
:)

okay..
ada kisah baru nak kongsi dengan korang.
kalau nak tahu,baca la sampai habis.
selamat membaca ! ;)

ada satu hari tu.
kitorang tengah buat homework kat dalam bilik.
tiba2 semua lampu terpadam.
HAHA.
terkejut juga la..
teraba-raba cari pintu.
nasib baik tak langgar dinding.
tengok kat luar,rumah jiran pun tak ada elektrik juga.

tanpa buang masa,kitorang terus cari torchlight.
nasib baik la ada banyak torchlight kat rumah.
HAHA.
pelita pun ada tau !

tapi kitorang still buat homework sambil ditemani cahaya yang malap.
HAHA.
mak dengan abah tak ada kat rumah.
kitorang tinggal dengan kak wa kat rumah.
kitorang duduk dalam bilik je.
konon nak siapkan homework la.
HAHA.
:D

kitorang sempat ambil gambar lagi tau.
semua gambar tu diambil dalam suasana yang gelap.
HAHA.
tengok la..

gelap kan?
itu cahaya apa agak nya ye.
heee ;p teka la.


homework.


terang nya.. ;D


suluh la weyh..tak nampak ! ;D


:D


batang hidung pun tak nampak.
cahaya lampu ni je yang nampak. :D


mata


promote lampu. ;p


HAHA.


lighting lebih.HAHA :p


momok. :]


:]


wow ! DSLR
HAHA.


love :)


pelita.


nice :)


HAHA. :D


kami :)

lama juga elektrik tak ada.
lebih lama dari Earth Hour.
bertepuk-bertampar dengan nyamuk tau !
HAHA.
sampai tertidur,sedar2 ada elektrik dalam pukul 2 pagi.

itu sahaja kisah kali ini.
kitorang cuma nak berkongsi kegelapan dengan korang.
HAHA.
:)

No comments: