welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, February 11, 2013

Untuk Awak

Awak, saya minta maaf. Saya tak tahu kenapa tiba-tiba jadi jiwang pulak. Saya ni bukan jiwa jiwang, tapi saya cuba. Kita sama-sama tak jiwang. Kita ni sempoi je orangnya kan ? Jangan gelakkan saya tau.

Berikan ku peluang terakhir sekali lagi
Untuk membukti kasih sejujurnya di hati
Maafkan seandainya cintaku tidak sempurna

Kaulah insan pertama berpacaran dengan ku
Dan bersama ku mahu masa depan yang kukuh
Maafkan seandainya ku masih amatur cinta


Luangkan diri ini lebih masa
Melengkapkan kekurangan yang ku ada
Temankan di kala ku memerlukan bimbingan
Sehingga diriku menjadi pencinta terbaik

Bukan dengan sengaja tidak cukup prihatin
Ku harap kau bersabar dan rasa lebih yakin
Maafkan seandainya ku masih amatur cinta


Luangkan diri ini lebih masa
Melengkapkan kekurangan yang ku ada
Temankan di kala ku memerlukan bimbingan
Sehingga diriku menjadi pencinta terbaik

Maafkan seandainya ku masih amatur cinta

Luangkan diri ini lebih masa
Melengkapkan kekurangan yang ku ada
Temankan di kala ku memerlukan bimbingan
Sehingga diriku menjadi pencinta… Pencinta terbaik

Mesti tengah gelak guling-guling masa baca tu kan ? Saya tak reti nak buat ayat manis. Saya hanya mampu copy and paste je. Sebenarnya itu lagu, itu pun kalau awak pernah dengar. Kalau tak pernah dengar, baik awak pergi tengok youtube sekarang jugak. Tak tahu tajuk lagu, awak carilah sendiri. 


p/s: Entah kenapa datang mood nak update macam ni. 

No comments: