welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Thursday, January 24, 2013

Untuk tahun 2013

Ini adalah entry yang pertama untuk tahun 2013. Ini adalah first update untuk tahun 2013. Hmm, bunyi macam sadiss je kan. Tengok orang lain, rajin je update. Bagus betul lah korang ni ehh. Ada usaha yang kuat nak update blog. Syabas syabas ! :D

Untuk awal tahun 2013, bulan Januari. Menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar seperti biasa. Quiz dan test semakin berleluasa. HAHA. Semua itu harus ditempuhi dengan semangat yang jitu. Hoyeah ! Semoga markah-markah untuk quiz dan test semuanya baik-baik belaka. Insya Allah, dengan usaha, doa dan tawakal. Itu cerita pasal pelajaran. Sekarang kita cerita pasal kawan pula. Kawan, alhamdulillah semua ok. Berkawan biar seribu, berkasih biar satu. Nak cerita pasal apa lagi ? Pasal cinta ? Ohh, tidak tidak tidak. Tiada apa yang perlu dikongsikan di blog ni. Ecehh, poyo pulak. HAHA. Yang paling penting setiap tahun, umur pasti meningkat. Belum 19 tahun secara rasminya. Tunggu bulan Ogos, 13 hari bulan. Tarikh tu penting tau. Semakin hari semakin tua. Haaa, dah keluar ayat hypothesis pulak. O.o

Si Kembar

Weheee, rindunya. Insya Allah, bulan Februari nanti kitorang jumpa. Mungkin ada cerita yang menarik untuk bulan dua nanti. Tak sabar rasanya nak tunggu bulan dua ni. HEHE. Hampir sebulan tak bersua muka. HUHU. Ermmm, tunggu lah nanti bulan dua. Next entry tak tahulah bila. HAHA. Macam ada pulak yang ambil tahu. :p

Semoga segalanya dipermudahkan oleh-Nya. Insya Allah. :)
Assalamualaikum, salam rindu. 

No comments: