welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, October 3, 2011

pertama kali menang giveaway. :)


rasa tak sabar pula nak update.
ada berita baik untuk kitorang hari ni.
:D

tadi masa dekat sekolah, kitorang ada borak2 dengan kawan.
cerita pasal giveaway yang kitorang masuk.
dah banyak juga giveaway yang kitorang masuk.
cuma masih belum ada rezeki lagi nak menang.

lepas balik dari sekolah.
biasa la kan, hilangkan penat sekejap.
lepas tu pergi angkat baju dekat belakang rumah.
tiba2 dengar bunyi motosikal datang.
rupa2 nya orang pos laju.
abang pos laju tu cari orang yang bernama Atiqah.
HEHE.

ya Allah.
happy gila sebab rupa2 nya kitorang menang giveaway.
KLIK SINI untuk tengok giveaway yang kitorang join.
giveaway itu lah yang kitorang menang.
Alhamdulillah....ada rezeki menang.
:)

sebenarnya kitorang dapat maklumat giveaway ni kat facebook.
 selalu tengok facebook untuk berkembangan giveaway tu.
tak sangka dipilih sebagai salah seorang pemenang.
kitorang kan share blog ni.
tapi Atiqah yang guna facebook dia untuk join giveaway ni.
kitorang kan kembar, jadi guna salah seorang daripada kitorang punye facebook.


tadaaa :)
yang hitam2 tu private.tak boleh kasi tengok.
HEHE


muka happy + excited :)
*gambar ni kecil sebab tak cantik*
HAHA


teruja nak buka hadiah.
HAHA


ini la hadiahnya.
shawl 3 layer from radiusite
:)
*warna yang menarik*


ucapan tulus ikhlas dari kami.
tak sangka cerita pasal emak kitorang dalam entry tu,
kitorang menang buat pertama kalinya dalam giveaway yang kitorang join.
:)

nak tau tak?
emak kitorang dah baca entry yang kitorang cerita pasal dia tu.
HEHE.
mak pun tergelak baca entry kitorang tu.
and yang paling penting, emak kata tudung kat radiusite cantik.
emak pun dah tengok website radiusite.
;)


terima kasih banyak2 kepada RADIUSITE.

Thanks for reading . Lot's of love :)

2 budak comel:

Nur Najwa said...

fuyoo =D
Aku pun tumpang excited lah! hehe

Addin said...

wahhh tahniah tahniah ! :D nanti pakai ek nak tengok ~ !

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)