welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Tuesday, October 11, 2011

majlis graduasi :)


akhir2 ni kitorang selalu sibuk.
dah lama tak update kan ?
baru hari ni dapat jenguk blog ni.
kebetulan hari ni kelas kitorang cuti sebab ada MUET.

sabtu 8/10/2011.
hari graduasi untuk tingkatan 5 dan 6 atas.
majlis tu berlangsung di Goldcourse Hotel.
alhamdulillah, semua nya berjalan dengan lancar.

semua orang melaram habis-habisan.
HAHA.
tapi kitorang biasa2 je.
;)

malas nak taip panjang2.
kitorang letak gambar jela okay ?
tapi gambarnya tak banyak.
kitorang banyak letak kat facebook je.
kitorang malas nak upload kat sini sebab kena tunggu lama.
biasa la kan, internet slow.



kitorang dengan kawan rapat dekat kelas.
dia orang ni selalu tolong kitorang.
yang paling best, kitorang suka menyakat dia orang.
 HAHA
nakal kan kitorang ni ? ;p

dengan kawan2 kelas 5 bumi.
kelas yang paling hot kat sekolah. ;p
sebab ramai perempuan.
dua orang je lelaki weyh !! HAHA
seorang je yang tak ada sebab dia tak datang.

gambar yang melibatkan muka semua mesti kecil je.
HAHA.
biasa la, orang tak berapa nak cun.
maluuuu.. ;p
perasan tak yang baju kitorang sama ?
cuma warna je yang lain kan.
HAHA.
kembar la katakan..
saja nak pakai baju sama.
jangan jealous.
:D


yeay ! HAHA.
kelakar kan kitorang pakai jubah ni ?
:D

masa ni la kita semua nak 'bergembira' sebelum spm.
HAHA.
kiranya ini graduation olok2 je.
;p

hope this moments will stay in our hearts forever.
:)


Thanks for reading . Lot's of love :)

3 budak comel:

aeja wina said...

korang sekolah mane? bestnye ade majlis camtu! ^.^

KAMI ;) said...

@aejawina : kitorang sekolah shahbandaraya. area klang. hihi. bukan ke semua sekolah ada majlis graduasi ?

aeja wina said...

ohh.. no lah, sekolah i xde buat mjlis graduasi cam tu~ hmm.. =.='

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)