welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Saturday, March 2, 2013

Rabbi Yassir Wala Tu' Assir

Bismillahhirrahmanirrahim. Blog di update untuk mengisi masa yang ada. Alhamdulillah, sekarang dah masuk bulan Mac. Cepat betul masa berlalu. Bulan Mac adalah bulan yang dinanti-nantikan oleh students. Sebab apa ? Sebab final exam nak maiii dah. Wuwuwu. Tak sabarnya ! *Poyo*

Tak ada apa yang nak dicerita pun. Cuma nak bagi tahu final exam je. All the best untuk kawan-kawan yang nak final emxam jugak. Kitorang doakan yang terbaik untuk semua. Insya Allah. :)

Untuk semua yang mengenali Si Kembar ni.


Kitorang minta maaf kalau ada salah dan silap. Terima kasih pada family tercinta. Mak abah, terutamanya. Terima kasih untuksegalanya. Terima kasih jugak pada kawan-kawan banyak menolong  tatkala berjauhan dari keluarga. Haaa kan dah keluar ayat dramatis. HAHA. 

Ya Allah, kau permudahkan segala urusan kami. Permudahkan kami untuk menjawab semua peperiksaan yang bakal kami hadapi. Dan kau kurniakanlah kami kesihatan yang baik. :)

Aminn, Insya Allah.


p/s : Doakan yang terbaik untuk kami. Terima kasih :)

No comments: