welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Monday, January 23, 2017

Blogging Semula


Bismillah hirrahman nirrahim...

Assalamualaikum semua. Masha Allah, susahnya nak cakap perasaan ni.  Excited, sedih semua ada! Fuhhh over pula. Hehehe.  Lama sangat-sangat tak tengok blog ni. Last post tahun 2013.  Rasa macam awkwardnya nak menaip, nak blog walking and nak buat something yang relate dengan blog.  Tak rancang pun nak aktif berblogging semula, cuma tiba-tiba hati ni terdetik nak on blog.

Insha Allah, blog ini akan di update dengan pengisian yang bermanfaat.  Umur pun dah meningkat, takkan nak update macam dulu-dulu.  Andai kata pembaca semua ada yang merajinkan diri baca semula entry yang lama-lama, kami minta maaf.  Kita ini hanya manusia biasa, tak lari dari kesilapan.  Entry yang lama-lama tu kami anggap itu semua cerita suka-suka.  Kalau  nak diingatkan semula, kami mula blogging waktu zaman persekolahan.  Jadinya, faham-faham sajelah ceritanya dan ayatnya macam mana. Hehehe.


Insha Allah, kami akan update tentang course yang kami ambil waktu zaman belajar.  Apa yang kami update, mungkin sedikit sebanyak boleh bantu adik-adik yang berminat dengan course tu.  Dan mungkin juga boleh jadi rujukan untuk sesetengah orang.  Nantikan update dari kami ok? :)
Assalamulaikum.

Thanks for reading . Lot's of love :)

0 budak comel:

 
Copyright@Semua kandungan blog ini adalah hak milik Si Kembar :)